MP126, DWG1

Kukkuluuruu! Niin ne päivät käyvät vähiin ja ovat erilaisia. Aamu alkoi kauniina sängynpohjalla lojuessa. Sain kerrankin kunnon yöunet nukuttua. Viime päivät on ollut niin kuuma yötä päivää, ettei ole saanut levättyä. Ensi töiksemme lähdettiin Winklerin kanssa pankkiin selvittämään tätä rahaongelmaa, josta eilen avauduin. Sekä minulle että Heinille on viime syksynä annettu väärä Iban-koodi. Kiva! Älytöntä on tietenkin, että Nordea päästi rahat menemään vaikka kaikki ei ollut kunnossa. Paikallinen pankkiiri sanoi, että kyllä ne jostain löytyvät ne fyrkat, viime kädessä varmaankin sen henkilön taskusta, joka sitä infolappua tilinumeroista oli kirjoitellut. Katsellaanpa.

Ja culture toursim tentti meni mallikkaasti. Valmistautuminen oli loputa hyvää ja tentti oli kaikkien odotusten vastaisesti inhimillinen. Saatiin tänään myös sport tourismin toinen moduli päätökseen, joten tressi alkaa todella helpottaa. Kiva yllätys oli myös "Interrailmatkamuiston" kolahtaminen postista sisään. Pienen palautelapun ja matkareitin täyttämisiin vaivautuminen ja ilmaisen kuoren lähettäminen tuotti uuden muistitikun. Exölente! Mukavaa on myös, että asun tässä asunnossa nyt sellaisten ihmisten kanssa jotka tunnun. Eli ollaan enää Heinin kanssa kahdestaan. Nyt voi elää vähän enemmän kuin itse haluaa. Ensimmäinen hupiohjelmanumero oli pakastininventaario.

Kokeilenpa kirjoittaa ahkerasti nyt nämä viime ajat, vaikka vientiä kyllä riittää. Illalla kiivetään viinitarhoille toivottavasti hulppeisiin Kreuzberg-pippaloihin, joissa on taas luvassa itkua ja parkua. Muun muassa Alex naapurista on lähdössä. Nomut, surut pois ja kukka rintaan!

TV